Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΥΛΩΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ... ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ...


ΠΥΛΩΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ; 

ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ;; 


 
ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ 50 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΥΛΩΝΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ?? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ''ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ'' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ''Sports Complex'' ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ!!

 
 Κλειστό Γυμναστήριο Γλυκών Νερών, Καραϊσκακη 40, Γλυκά Νερά



1ο Νηπιαγωγείο Γλυκων Νερών


1ο Νηπιαγωγείο Γλυκων Νερών


ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΒΛΑΒΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ . ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ (ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ). ΣΤΟ ΗΔΗ ΒΕΒΑΡΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ (ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΤΛ) ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ! 



ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ  ΣΠΙΤΙ !



ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ & ΚΟΡΑΗ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 

     



ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ home-biology.gr:

  • Τα καλώδια της ΔΕΗ αποτελούν την κύρια πηγή μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων - πιθανά καρκινογόνα με βάση έρευνες για διπλασιασμό παιδικής λευχαιμίας σε επίπεδα που καταγράφονται συχνά, ιδιαίτερα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.
  • Πιο συχνή αιτία ανεβασμένων μαγνητικών πεδίων είναι τα εναέρια ή υπόγεια καλώδια χαμηλής τάσης, που υπάρχουν παντού (ιδιαίτερα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, όταν βρίσκονται πολύ κοντά στις κατοικίες, στην ίδια πλευρά του δρόμου και κοντά σε μετασχηματιστές).
  • Κοντά σε καλώδια υψηλής τάσης (μεταλλικοί πυλώνες), εκτός από μαγνητικά πεδία, καταγράφουμε επίσης ανεβασμένα ηλεκτρικά πεδία
  • ...............................................................................
  • Νεότερες έρευνες

    Οι περισσότερες έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί αφορούν τα εκπεμπόμενα μαγνητικά πεδία από καλώδια υψηλής / χαμηλής τάσης και άλλες πηγές.

    Μέχρι σήμερα έρευνες έχουν συνδέσει τις ακτινοβολίες χαμηλών συχνοτήτων με τις αποβολές εγκυμοσύνης, το Αλτσχάϊμερ, την λευχαιμία, τον καρκίνο του δέρματος, την σκλήρυνση κατά πλάκας κ.α.

    Λόγω της σύνδεσης τους με τη πρόκληση παιδικής λευχαιμίας, τα μαγνητικά πεδία έχουν καταταχθεί στα πιθανά καρκινογόνα το 1998 από το Εθνικό Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Υγείας των Η.Π.Α. (NIEHS) [6] και το 2001 από το Διεθνές Πρακτορείο Έρευνας για τον Καρκίνο (IARC) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας[7].

  • "Νέες έρευνες, δείχνουν ότι σχεδόν όλες οι μάστιγες που έπληξαν τον άνθρωπο από τον 20ο αιώνα, όπως η παιδική λευχαιμία, ο καρκίνος του στήθους, το κακόηθες μελάνωμα και το άσθμα μπορούν να συνδεθούν με τη χρήση του ηλεκτρισμού" Δρ. Samuel Milham, Ιατρικός ερευνητής εργασιακής επιδημιολογίας 

  • ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΒΕΡΟΙ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ??? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑMΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑ, ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ Ή ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ...

 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ!


ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΙΠΕ: ''ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΡΗ...ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ! Η ΔΕΗ ΕΛΕΓΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ, Η ΔΕΔΔΗΕ ΕΛΕΓΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ, Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΕΛΕΓΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΛΕΓΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ.... ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ''!!! 
  
     ΒΕΒΑΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.  Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΚΑΝΤΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΥΛΩΝΕΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ''ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΡΑΙΕΣ''  ΕΠΙΣΗΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...
  ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.... ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ...''ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!'' 
ΚΙ ΟΜΩΣ!!! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΠΑΡΚΤΟ! ΠΙΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ! ΕΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΕΝΦΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΗ,  ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΜΕΧΡΙ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (??!!).  ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ, ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΤΛ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟΣΟ ΑΨΟΓΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΩΣΤΑ??? 
ΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ! 

ΤΕΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ? 

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ? 

  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ  ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ?  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΜΗΝ ΝΟΣΗΣΟΥΜΕ??  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΑΚΡΩΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ??? 

ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ??? ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ? ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΡΓΑ  ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ?

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ....ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ??

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! 

 Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ! 

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ...ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ... ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΕΛΟΣ! ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ! ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ! ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΟΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 


ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΔΕΡΗ  29/11/2020

ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.

Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα. ΣΕΛΙΔΑ 27 από 40
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.



ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ...



ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

 ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ, ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ 

  
 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”   
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ



ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 

600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 


50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 


ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ 


ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ. 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.